Hier vindt u een overzicht van de nieuwsberichten Worldline.

 

Ontvangt u al onze maandelijkse nieuwsbrief?

Via onze maandelijkse nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van betalen. Verder geven we tips en trics om de business te boosten en vertellen we meer over de nieuwste betaaloplossingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Betaallink: gemakkelijk en snel ondernemen op afstand.

Om gemakkelijk en snel te kunnen inspelen op deze veranderingen is een flexibele en eenvoudige betaaloplossing gewenst. Door te werken met een betaallink kunt u gemakkelijk en snel een betaalverzoek versturen via elk communicatiemiddel.
Lees verder

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:69
Date

Hoe de bouwmarkt haar klant laat ‘doe-het-zelven’ aan de kassa

Het gebruik van de zelfscankassa en bestelzuilen wordt steeds populairder. Gezien de huidige tijd waarin we leven, wordt de mogelijkheid om zelfstandig te kunnen afrekenen nog eens extra aangemoedigd.

16Aug.2020

Heeft u een bericht gehad over de beëindiging pincontract?

Heeft u een bericht gehad over de beëindiging pincontract? Lees hier wat Worldline voor u kan betekenen voor het afsluiten van een nieuw pincontract .

16Aug.2020

Primeur: elektrisch laden met een betaalpas.

Elektrisch rijden beleeft door de druk op CO2-normen en fiscale stimulering een stormachtige groei. Dit heeft ook geleid tot een wildgroei aan type laadstations, connectoren, aanbieders, tarieven en afrekensystemen. Worldline maakt het betalen van oplaadsessies voor berijders nu als eerste een stuk eenvoudiger door af te kunnen rekenen met de eigen betaalpas.

16Aug.2020

De opmars van no-show, voorkom lege tafels

Voornamelijk de reserveringen vooraf brengen een uitdaging of risico mee voor de ondernemer. Wat te doen wanneer de gasten niet komen opdagen? Wat is mogelijk om de kans van een no-show te verkleinen?

16Aug.2020

MKB-fraude

Naast het toenemende aantal gevallen van hulpvraagoplichting onder consumenten zijn ook steeds meer bedrijven slachtoffer. Om u te infomeren heeft de Betaalvereniging de meest voorkomende MKB fraudegevallen voor u op een rij gezet.

22Jul.2020
4 5
6
7 8