Overname betaalautomaat

Wat moet u doen als uw winkel wordt overgenomen en u uw Worldline betaalautomaat wilt overdragen aan een nieuwe eigenaar? Of wellicht wilt u zelf een Worldline betaalautomaat overnemen?

Heeft u een betaalautomaat bij Worldine gehuurd?

Bij het beëindigen van uw bedrijfsactiviteiten dient u zelf uw huurovereenkomst van uw Worldline betaalautomaat schriftelijk op te zeggen. De huurovereenkomst kan niet worden overdragen naar een nieuwe eigenaar. U kunt de schriftelijke opzegging doen door het invullen van dit formulier en op te sturen naar contactgegevens vermeld op het formulier.

Houdt u er rekening mee dat bij het opzeggen van uw Worldline huurovereenkomst, u ook uw contract met uw transactieverwerker stopzet. Hiervoor kunt u contact opnemen met de betreffende partij.

Heeft u een betaalautomaat bij Worldine gekocht?

Dit betekent dat u de eigenaar bent van de betaalautomaat en u uw servicecontract schriftelijk dient te beëindigen bij Worldline. U kunt de schriftelijke opzegging doen via dit formulier.

Zodra wij de opzegging van uw servicecontract hebben ontvangen en verwerkt, kan uw Worldline betaalautomaat, onder bepaalde voorwaarden, overgenomen worden door een ander rechtspersoon.

Neem voor overname van uw Worldline betaalautomaat telefonisch contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Wilt u een Worldline betaalautomaat overnemen?

Het is mogelijk, onder bepaalde voorwaarden, een Worldline betaalautomaat over te nemen. Om te kunnen vaststellen dat een betaalautomaat vrij is voor overname, zal er in eerste instantie gecontroleerd moeten worden of de betaalautomaat rechtmatig is doorverkocht, en deze is uitgerust met de meest recente software. Neem hierover contact op met ons Overname Team.

Wij zijn bereikbaar

U kunt ons Overname Team bereiken via het telefoonnummer 088-7657010 of via sales-netherlands@worldline.com.

Wij zijn u graag van dienst!