Wat vinden

Default

Global DirectorStudio Anneloes: internationaal en duurzaam groeien in de modewereld
   

Internationaal groeien met een aanzienlijke toename in online bestellingen? Voor Studio Anneloes werd dit mogelijk door samen te werken met Worldline. Ontdek het verhaal van oprichters, Anneloes en Jan-Willem, hoe zij erin slaagden hun conversiepercentage en internationale bestellingen met 75% te verhogen.  

Worldline heeft ons geholpen met het oplossen van onze betaalproblemen, het aantal retourzendingen drastisch te verminderen en een vlekkeloze klantenervaring te bieden - ze zijn een echte partner en een veilig paar handen. 

Anneloes van der Heijden - Oprichter - Studio Anneloes

 

 

   

Een unieke benadering van mode 

Studio Anneloes is een Nederlands modemerk dat zich specialiseert in stijlvolle, comfortabele en duurzame kleding.

 

"In 2006 was er veel vraag naar een snellere reactie op nieuwe modetrends, dat werd nog niet opgepakt door andere merken. Ik zag dit als een gat in de markt, dus ik deed wat ik kon om die aan te pakken. We hebben nu een tweeledige aanpak: we proberen zo snel mogelijk in te spelen op nieuwe trends, en we proberen de klanten van Studio Anneloes door en door te leren kennen. 

We hebben veel contact met onze consumenten, dus we weten waar deze vrouwen naar op zoek zijn. Vervolgens gebruiken wij die informatie om onze collecties vorm te geven. De klant maakt vanaf het begin deel uit van ons verhaal."  

Anneloes van der Heijden - Oprichter - Studio Anneloes

 

 

   

 

Zorgen voor klanttevredenheid door vlekkeloze transacties 

 

We zijn uniek in hoe we verkopen en leveren, onze collecties hebben een zeer korte time-to-market aangezien we er 16 per jaar leveren. Op deze manier zien we direct welke stukken goed verkopen in de winkels en wat het straatbeeld is, zodat we die informatie kunnen verwerken in onze volgende collectie. Dat is zeker ons meest unieke aspect.

Het team van Worldline heeft niet alleen een platform gecreëerd dat werkt voor onze klanten, maar ook één dat met ons zal meegroeien als we willen uitbreiden.

 

Anneloes van der Heijden - Oprichter - Studio Anneloes

 

 

Uitstekende ondersteuning in lijn met de visie van Studio Anneloes

 

We zijn met Worldline in zee gegaan omdat we op zoek waren naar een betrouwbaar online betaalsysteem. Zij moeten een solide imago uitstralen en ons ook internationale faciliteiten kunnen aanbieden. 

Het was voor ons ook heel belangrijk dat onze nieuwe partner goed luisterde naar wat we te zeggen hadden, en dat we een service van topkwaliteit kregen die in overeenstemming was met onze visie. Dit was absoluut het geval met Worldline.

 

Jan-Willem van Loon - Mede-oprichter - Studio Anneloes

 

 

   

Engagement voor duurzame ontwikkeling  

 

Als onderdeel van de mode-industrie beseffen we dat kleding en de manier waarop die wordt gemaakt een grote impact kunnen hebben op het milieu. We willen daar transparant over zijn en doen wat we kunnen om onze voetafdruk te verkleinen. 

Ieder artikel in onze lijn heeft een QR-code die klanten laat zien wat de impact op het milieu is. Dit QR-label is dynamisch, wat betekent dat, als de processen in de keten worden verbeterd, de volgende keer dat dit artikel wordt geproduceerd, de impactwaarden zullen veranderen, hopelijk naar beneden. Dit is iets wat zelden gezien wordt in de mode-industrie en waar we erg trots op zijn!

Jan-Willem van Loon - Mede-oprichter - Studio Anneloes

 

   

 

Werken aan verdere mogelijkheden met Worldline 

 

"We hebben veel plannen voor de toekomst en die zien we zeker ontplooien in samenwerking met Worldline. Sinds we samenwerken, hebben we ons conversiepercentage met een half procent zien stijgen, ons retourpercentage met 10% zien dalen en onze internationale bestellingen met 75% zien stijgen.

We hebben geen ambitie om ons met onze groothandels- en retailactiviteiten in het buitenland te vestigen, maar met onze online activiteiten zien we zeker verdere mogelijkheden in de samenwerking met Worldline."

 

Jan-Willem van Loon - Mede-oprichter - Studio Anneloes

 

logo Marks and Spencers

logo Smartbox

logo OpnGo

logo Swedish Fit

logo funidelia

logo Studio Anneloes

Samen groeien!

Neem contact op om je zakelijke uitdagingen te bespreken en vraag meteen om een betalingsprestatiebeoordeling.

Eenvoudig aanmelden

Meld je probleemloos aan voor onze oplossingen. 

Hoge conversie

Toonaangevende hoge conversie 

Eén relatie

Eén aanspreekpunt voor je betaaloplossingen 

 

 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 •  
 •  
 • *
 •