Accepteer vanaf nu Klarna in uw webwinkel


Achteraf betalen wint de afgelopen jaren aan populariteit.
Het leidt tot een hogere orderwaarde en stimuleert het aantal herhaalaankopen.

Met de ‘Betaal later’ optie hebben consumenten de mogelijkheid om tot en met 30 dagen na de aankoop te betalen, terwijl u als ondernemer gegarandeerd en direct betaald krijgt door Klarna. Met deze extra flexibele betaaloptie in de check-out zal uw business een boost krijgen.

file

Maak gebruik van de gratis plug-in

Worldline is een officiële partner van Klarna. We hebben een gratis plug-in ontwikkeld om eenvoudig Klarna betalingen te accepteren in uw webshop.

In samenwerking met Klarna bieden we u en uw klanten een optimale en flexibele check-out. Voor u betekent dat een hogere orderwaarde en betere conversieratio’s. Activeer Klarna nu en profiteer van deze populaire betaalmethode.

file

Waarom Klarna accepteren?

Door het accepteren van Klarna wordt de flexibiliteit van uw check-out vergroot. Betaalgemak en -vrijheid in check-out leidt tot een grotere aankoopkans. Sinds maart 2021 heeft Klarna wereldwijd 90 miljoen gebruikers die goed zijn voor 1 miljoen transacties per dag. Shoppers die gewend zijn aan Klarna gaan vaak op zoek naar winkels die Klarna aanbieden. 

 

Flexibiliteit

 

Eenvoudig betaallink versturen

Biedt uw klanten flexibiliteit terwijl u altijd direct betaald krijgt.

 

Boost sales

 

Betaallink factuur

Stimuleer herhaalaankopen en vergroot de order waarde.

 

Risicovrij

 

Maak betaallink

Veiligheid gegarandeerd met de 100% risicovrij garantie.

 

Welke oplossingen biedt Klarna?

Betaal nu met Klarna

De 'Betaal nu' optie van Klarna biedt de mogelijkheid aan consumenten om met één klik te betalen. Er zijn twee varianten een incasso en een bankoverschrijving, hierdoor is het een ideale betaalmethode voor snelle aankopen, abonnementen en giften. 

Betaal later met Klarna

Veruit de populairste oplossing van Klarna is de 'Betaal later' optie. Consumenten kunnen 14/21/30 dagen na hun aankoop betalen. Deze optie verlaagd de aankoopdrempel voor consumenten omdat ze eerst de producten kunnen proberen zonder direct uitgaven te doen en dit zonder rentes of opslag. Hierdoor is deze betaalmethode vooral succesvol in de branches mode, media, elektronica, huisinrichting en cosmetica.

De winkelier krijgt gegarandeerd en direct betaald door Klarna.

file

Hoe werkt achteraf betalen met Klarna?

file

Op de productpagina

Tijdens het shoppen op de site ziet de bezoeker voor het afrekenen dat ze de aankoop kunnen betalen na ontvangst. De aankoopkans wordt vergroot: goed voor uw conversie.

 

file

In de check-out

Met de vooraf opgeslagen persoonsgegevens in de Klarna app wordt de aankoop binnen een paar seconde afgerond: de klant heeft geen pasjes of readers meer nodig.

 

file

Na de aankoop

Wanneer de aankoop door uw bedrijf verzonden wordt, gaat de betaaltermijn in voor de consument. U krijgt altijd en direct betaald ongeacht of Klarna de betaling ontvangt van de consument.

 

Klarna snel integreren in uw webshop?

Met de internetkassa van Worldline integreert u Klarna heel eenvoudig in uw webshop. We hebben een gratis plug-in ontwikkeld om deze betaalmethode snel toe te voegen aan uw webshop.

 

-

 

 

Meer informatie? Of direct aanvragen? Laat hieronder een bericht achter!

Wilt u meer weten over het aanbieden van Klarna in uw webshop? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op: (ma-vr tussen 08:30 - 17:00 uur).

  •  
  •  


  •  
  •  
  •  
  •  
  •