Betalen via een link

Zorg dat u als organisatie in de post coronatijd uw activiteiten passend en slim kunt voortzetten? Schakel om naar nieuwe manieren van klantcontact. Doe zaken op afstand en ontvang via e-mail, socialmedia of WhatsApp snel en veilig uw betalingen. 

betaallink

    Betaallink versturen via elk communicatiemiddel o.a. Facebook, Instagram, WhatsApp, e-mail of factuur;

betaallink

    Uw klanten kunnen veilig gebruik maken van de meest populaire betaalmethode;

betaallink

   Tijdelijk een besparing van  €130,- . U betaalt geen opstartkosten t.w.v. €99,- en u krijgt de eerste drie maanden van het abonnement gratis. 

 

 

Betaallink maken

Waarom betalen via een link?

Uw klanten willen graag een product kopen via een socialmedia-kanaal, een bestelling plaatsen op de telefoon, via een app-bericht of met een betaallink in een factuur: Vanaf nu kan dit snel en veilig via Worldline.

Zodra een bestelling is geplaatst, kunt u uw klanten eenvoudig de betaallink sturen per e-mail, socialmedia of factuur, vervolgens betalen uw klanten veilig met de meest populaire online betaalmethodes.

U heeft geen webshop nodig om de wereld van online verkopen te bedienen. Het maken, beheren en volgen van uw betaallink kan in de backoffice. Beschikbaar op elk apparaat via uw browser.

 

Snel

 

snel betaallink

Verstuur snel een betaallink met een paar klikken

 

Eenvoudig

 

Eenvoudig betaallink versturen

Geen technische kennis of implementatie nodig

 

Uw merk

 

Maak betaallink

Maak uw eigen e-mail-sjablonen in slechts een paar stappen

 

Overzichtelijk

 

Betaallink factuur

Overzicht van uw bestellingen en betalingen

 

Relevant

 

Betaallink factuur

Bied een ruime keuze aan betaalmethoden aan uw klant

 

Hoe werkt een betaallink?

U wilt een betaallink versturen via facebook? Een betaallink per e-mail versturen? Of een betaallink op een factuur plaatsen? Het kan allemaal want een betaallink maken, versturen en beheren is eenvoudig. 

1. Maak een betaallink met een paar klikken;

2. Stuur uw betaallink snel en eenvoudig via elk communicatiekanaal;

3. Uw klanten kunnen betalen op een eenvoudige en veilige manier via de betaallink;

4. Ontvang een betaalbewijs en houd een overzicht bij van bestellingen en betalingen in de backoffice.

Bekijk het filmpje van onze oplossing om te zien hoe het werkt.

Wat kost het versturen van een betaallink?

Voor u een betaallink kan versturen zijn er een aantal kosten die in rekening worden gebracht. Te beginnen met opstartkosten, deze worden in rekening gebracht om voor u een betaalpagina te maken die te personaliseren is naar uw eigen brand en met de door u gewenste betaalmethodes.

Bij Worldline zijn alle functionaliteiten voor het uitsturen van een betaallink verwerkt in een vast maandabonnement bedrag van € 9,95. 

Wanneer u succesvol een betaling heeft verricht wordt afhankelijk van de betaalmethode een tarief in rekening gebracht.

Deze kosten wegen ruimschoots op tegen de aanvullende omzet die gegenereerd wordt en tevens krijgt u hiervoor een snelle betaalgarantie van uw orders. Laat voor u een berekening maken en neem contact op met onze adviseurs.

 

Tijdelijk een besparing van  €130,- . U betaalt geen opstartkosten t.w.v. €99,- en u krijgt de eerste drie maanden van het abonnement gratis. 

 

-

 

 

Meer informatie? Of direct aanvragen? Laat hieronder een bericht achter!

Wilt u meer weten over het versturen van een betaallink? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op: (ma-vr tussen 08:30 - 17:00 uur).