Vertrouwd en gemakkelijk betalen

Een positieve winkelervaring vergroot klantbinding

De winkelier speelt een belangrijke rol in de lokale gemeenschap. Mensen uit de omgeving komen voor de sfeer in de winkel en het persoonlijke gesprek tijdens het kopen van een product. Bij een winkel die vertrouwd aanvoelt en waar mensen echt aandacht krijgen komen ze graag terug. Betalen moet daarom betrouwbaar en gemakkelijk zijn voor de klant en winkelier.

Bel mij terug ›

In goede handen bij Worldline

Betrouwbaar

Hoge kwaliteit producten en uitgebreide service.
 

Heldere tarieven

Lage transactiekosten en volledig transparant. 

One stop shop

Klein, groot, online, fysiek, nationaal of internationaal alles is mogelijk. 

Een vertrouwde klantervaring

Bezoekers die geregeld terug komen bij je winkel en zich vertrouwd voelen om iets te kopen is essentieel voor een retailondernemer. Het afrekenen moet dan ook vlekkeloos verlopen en het liefst op de manier zoals je klant het wil.

betaaloplossing retail

 

Beschikbaar en flexibel

Voor een retailer is het tegenwoordig belangrijk om gemakkelijk te kunnen inspelen op de behoefte van de klant. Tijdens de winkelervaring, die misschien al online begint, moet het mogelijk zijn om te betalen op de gewenste manier. En hoe? Dat maakt niet uit; met de pinpas, een smartphone, wearable of creditcard.

Flexibel en snel kunnen inspelen op de omgeving waarbij de administratie op orde blijft is een must. Met Wordline beschik je over een One Stop Shop en heb je alle betaaloplossingen voor iedere situatie tot je beschikking.

Heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

Direct een vraag beantwoorden, het geven van advies of het vertrouwde praatje, een bezoek aan de winkel wordt extra uniek door het persoonlijke contact. Onderdeel van deze persoonlijke winkelervaring is ook het afrekenen.

Betalen moet daarom vertrouwd, makkelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Onze betaalautomaten zijn een bekend gezicht in de winkelstraat en door iedereen geaccepteerd. 

betaaloplossing retail

Totaal pakket retail 

Maandelijkse kosten

Service

€ 8,25

 

Eenmalige kosten

vanaf

€ 349,-

 

Vaste pinautomaat

Naast de hoge transactiesnelheid is deze betaalautomaat stevig en betrouwbaar.
 

All-In Plus Service

Telefonische helpdesk, reparatie binnen 1 werkdag op maandag t/m zaterdag plus een koopavond en software updates.
 

Alle bekende betaalmethodes

Pinpas, smartphone, creditkaart allemaal mogelijk 
 

Direct aan de slag?

Uit gesprekken met duizenden ondernemers hebben we bepaald wat de juiste oplossing is voor een retailondernemer. Benieuwd naar de betaaloplossing voor jouw situatie? Laat dan gerust een bericht achter dan gaan we samen met je kijken wat het beste is.

DESK/5000 toonbank pinautomaat

De compacte DESK/5000 neemt nagenoeg geen ruimte in op de toonbank. Ook al is de betaalautomaat compact, het heldere en grote kleurentouchscreen zorgt dat gegevens op de pinautomaat duidelijk worden weergegeven. De klant ziet in één oog op opslag het te betalen bedrag, even de betaalpas of smartphone er boven en de transactie is afgerond. Ook het insteken of het doorheen halen van de de betaalpas is allemaal mogelijk. Met de DESK/5000 is betalen eenvoudig voor de klant en ondernemer. 

Desk 5000 pinautomaat

Specificatie

 • Betaalmethode
  • Betaalpassen: Maestro, Vpay, Apple Pay, Google Pay
  • Creditkaart: Mastercard, Visa, Diners Club, Discover, JCB, UnionPay
  Verbinding
  • Vaste internetkabel
  Snelheid
  • Application & Crypto processor, Cortex A5 512 MB Flash, 512 MB RAM
  Stroomvoorziening
  • Via een adapter
  Afmetingen, gewicht en display
  • 187 × 82 × 68 mm (LxBxH)
  • 12 oz (340 g)
  • 3.5” backlit, HVGA (480x320) pixels

 

DESK5000DESK5000DESK5000

service retail

 

All-in Start Service

De pinautomaten die we aanbieden staan erom bekend dat ze sterk en stabiel zijn. Het kan alleen gebeuren dat zich een onvoorziene situatie voordoet en op dat moment staat onze servicedienst voor je klaar. We hebben een helpdesk die je via de telefoon ondersteunt en mocht dat niet voldoende zijn dan bieden we extra zekerheid met onze omruilservice. Software updates zijn bij ons inbegrepen zodat je altijd verzekerd bent van een up-to-date pinautomaat.

Alle bekende betaalmethoden

Wil je regionale of internationale gasten laten betalen? Met de smartphone, wearable, pinpas of creditcard? Worldline werkt non-stop samen met alle bekende betaalmethoden.

Zo profiteer jij van lage transactiekosten, heldere tarieven en voldoe je aan de hoogste veiligheidseisen. Wij regelen het aansluiten zodat jij je bedrijf kan laten groeien.

betalingen retail

Meer dan 40.000 ondernemers vertrouwen op Worldline

 

“Het is eigenlijk heel simpel, plug and play”

Ahmed Ezzarhou
Eigenaar

Ontdek het verhaal ›

 

“Alles is gekoppeld, daar hoeven we niet naar om te kijken”

Melissa en Laura
Eigenaren

Ontdek het verhaal ›

 

"Vanaf het begin moeten mensen goed kunnen betalen"

Rens Trommelen
Eigenaar

Ontdek het verhaal ›

In goede handen bij Worldline

We begrijpen dat het kiezen van een nieuwe betaaloplossing niet gemakkelijk is. Om je zo goed mogelijk te helpen hebben we een speciaal team klaar staan om je vragen te beantwoorden of direct te bestellen. Ons team reageert op werkdagen binnen 3 uur op uw vraag.

Contactformulier

 •  
 •  
 • *
 • *
 •  
 •  
 • *
 •  
   
 • This contact form collects your personal data so we can respond to your question(s). By clicking on the 'I agree' button below, you agree that your personal data will be used for this purpose. In our Privacy Policy you can read about how we protect and manage your submitted personal data.

   

  40,000+ tevreden ondernemers

  Dagelijks vertrouwen duizenden ondernemers op de hoge kwaliteit producten en diensten van Worldline.
   

   

  Alle bekende betaalmethoden

  Lage transactiekosten en heldere tarieven.