Service en installatie

Welke service en installatie past bij jouw situatie?

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we verschillende onderhoudscontracten. We hebben bij ieder onderhoudscontract een telefonische helpdesk klaarstaan en afhankelijk van het serviceniveau kan deze aangevuld worden met de beschikbaarheid van monteurs. Het serviceteam rijdt door het gehele land en helpt ondernemers op locatie. Software updates zijn bij ons inbegrepen zodat je altijd verzekerd bent van een up-to-date pinautomaat.

Bel mij terug ›

Service overzicht

 

 Onderhoudscontract  Inhoud contract   Vaste (Toonbank) betaalautomaat  Mobiele betaalautomaat 
 All-in Start Helpdesk, software updates en omruilservice. Tijdelijk alleen beschikbaar voor de Move 5000 en Desk 5000.  € 99,-  € 120,-
 All-In Helpdesk, software updates en reparatie binnen 1 werkdag op maandag t/m vrijdag.  € 138,-  € 165,
All In Plus Helpdesk, software updates en reparatie binnen 1 werkdag op maandag t/m zaterdag plus een koopavond.  € 159,-  € 189,-
       
Zondag service Alleen i.c.m. All In Plus.  € 96,- € 96,-

Zelf installeren of uitbesteden?

Eenvoudig van start met de betaalautomaten van Worldline. Met de plug & play optie kan je eenvoudig en snel onze betaalautomaten plaatsen en beginnen met het accepteren van betalingen. De betaalautomaat wordt volledig gebruiksklaar afgeleverd en met de gemakkelijke handleiding activeer je de betaalautomaat.

Liever een installatiemonteur op locatie?
Onze ervaren servicemonteurs komen graag langs op locatie om de betaalautomaat te installeren en je op weg te helpen. Tijdens de installatie wordt namelijk meer uitleg gegeven over de werking van de betaalautomaat. 

Installatie overzicht

Soort installatie Inhoud installatie Prijs  
Plug & Play Volledig geïnstalleerd en verstuurd via PostNL €65,-
Volledig Installatie & instructie op locatie

€140,-

 

service horeca

 

Meer vertrouwen beter ondernemen

Betrouwbaar

Hoge kwaliteit producten en uitgebreide service.
 

Heldere tarieven

Lage transactiekosten en volledig transparant. 

One stop shop

Klein, groot, online, fysiek, nationaal of internationaal alles is mogelijk. 

In goede handen bij Worldline

We begrijpen dat het kiezen van een nieuwe betaaloplossing niet gemakkelijk is. Om je zo goed mogelijk te helpen hebben we een speciaal team klaar staan om je vragen te beantwoorden of direct te bestellen. 

 

Contactformulier

 •  
 •  
 • *
 • *
 •  
 •  
 • *
 •  
   
 • This contact form collects your personal data so we can respond to your question(s). By clicking on the 'I agree' button below, you agree that your personal data will be used for this purpose. In our Privacy Policy you can read about how we protect and manage your submitted personal data.