BELANGRIJKSTE VOORDELEN

FLEXIBELE OPTIES

Geef shoppers flexibele betaalmogelijkheden terwijl je altijd vooraf en volledig wordt betaald.

RISICOVRIJ

Je bent 100% gedekt dankzij de Klarna kopersbescherming. Moderne beveiligingen beschermen jouw informatie om niet-toegestane aankopen te voorkomen.

VERHOOG JE OMZET

Trek frequente shoppers aan, verhoog de gemiddelde bestelwaarde en het aantal artikelen per winkelmandje.

                                                                                                                                                                                                                                                                 

VRAAG KLARNA AAN

                                                             

Als partner van Klarna helpen wij je graag om deze oplossing in jouw webshop op te nemen. We hebben een gratis plug-in ontwikkeld waarmee je Klarna in een handomdraai met jouw webshop linkt.

     

Samen met Klarna bieden we je en jouw klanten een naadloze betaalervaring aan, met verscheidene alternatieve betaaloplossingen. Zo verhoog je de gemiddelde bestelwaarde en de conversie. Activeer Klarna nu en doe jouw voordeel met deze populaire betaalmethode.

             

NEEM CONTACT OP MET EEN EXPERT ›

VERRUIM JE KLANTENBASIS

90 MILJOEN SHOPPERS

 

1 MILJOEN DAGELIJKSE TRANSACTIES

 

Klarna op jouw webshop aanbieden, is een eenvoudige manier om de verkoop te stimuleren, jouw gemiddelde bestelwaarde te verhogen en meer klanten te bereiken. In maart 2021 telt Klarna wereldwijd meer dan 90 miljoen klanten, die meer kopen en vaker online winkelen, met 1 miljoen transacties per dag.

KLARNA OPLOSSINGEN

Betaal later met Klarna

Betalen in 14/21/30 dagen maakt het winkelen gemakkelijker voor de klanten. Het geeft hen de mogelijkheid om iets uit te proberen voor ze echt kopen, zonder rente of extra kosten. Na de verzending van de bestelling betaalt Klarna de handelaar vooraf, terwijl klanten 30 dagen extra krijgen om te betalen.


Op onze supportsite vind je meer informatie over de op de markt beschikbare betaalmethoden.Financiering met Klarna

De financiering in maandelijkse termijnen zet meer shoppers aan om op jouw website te kopen, want ze kunnen hun kosten spreiden in de tijd en op hun eigen tempo in 6 tot 36 maanden betalen. Na het invullen van een eenvoudige kredietaanvraag in realtime, krijgt jouw klant meteen een beslissing en kan hij de aankoop afronden. Na de verwerking van de bestelling betaalt Klarna je vooraf, terwijl de klant maandelijks afbetaalt, online of in de Klarna-app.


Op onze supportsite vind je meer informatie over de op de markt beschikbare betaalmethoden.

In 3 termijnen betalen

Enkel beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk


De betaling in termijnen met Klarna zet shoppers aan om meer op je website te kopen, want ze krijgen de vrijheid om de kosten rentevrij in de tijd te spreiden. De shoppers voegen gewoon hun favoriete spullen aan hun mandje toe en gaan naar de checkout. Daar zien ze de details van het afbetalingsplan in 3 termijnen. Ze kunnen de aankoop met een betaalkaart of kredietkaart voltooien. De afbetalingen worden dan op de gekozen kaart aangerekend, zodat online shoppen nog handiger wordt voor jouw klanten.

Na de verwerking van de bestelling betaalt Klarna je volledig en int het de eerste 25% bij de shopper. De twee overige betalingen worden automatisch maandelijks geïnd. Klarna laat de shoppers weten wanneer een betaling verschuldigd is en wanneer ze wordt verwerkt. De klanten krijgen bovendien een duidelijk overzicht van hun bestellingen en betalingen, online en in de Klarna-app.

Op onze supportsite vind je meer informatie over de op de markt beschikbare betaalmethoden.

Betaal direct

Bied je klanten de mogelijkheid om direct te betalen via beveiligde overboekingen. Na de eerste transactie met deze optie, wordt de klant door Klarna herkend voor zijn toekomstige aankopen en wordt zijn favoriete betaalmethode opgeslagen. Zo moeten zijn gegevens niet opnieuw ingevoerd worden.


Deze optie is gegarandeerd, dit betekent dat in geval van wanbetaling Klarna het risico op zich neemt voor de handelaar.

Op onze supportsite vind je meer informatie over de op de markt beschikbare betaalmethoden. 

NEEM CONTACT OP MET EEN BETALINGSEXPERT

Als jouw online betalingen via Worldline verlopen, is het integreren van Klarna in jouw webshop heel eenvoudig. We hebben een gratis plug-in ontwikkeld waarmee je deze populaire betaalmethode snel aan jouw online winkel kan koppelen.

 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 •  
 •  
 • *
 •  
   
 • This contact form collects your personal data so we can respond to your question(s). By clicking on the 'I agree' button below, you agree that your personal data will be used for this purpose. In our Privacy Policy you can read about how we protect and manage your submitted personal data.


   

  Ben je al klant en heb je hulp nodig?

  Ons ondersteuningsteam helpt je graag verder bij het configureren van de Worldline oplossing.

  Support site ›

  Het beheren van dagelijkse betalingstaken is nu eenvoudiger dan ooit met onze nieuwe en intuïtieve Merchant Portal.

  Ontdek de Merchant Portal ›