BELANGRIJKSTE VOORDELEN

MEEST GEBRUIKTE ONLINE BETAALMETHODE IN BELGIË

Bancontact is het populairste betaalmiddel in België: 7 op 10 Belgen betalen er geregeld mee. Het is een vertrouwde naam onder de Belgische consumenten. 

BETALINGEN VIA BANCONTACT ZIJN GEGARANDEERD

Worldline verbindt je webshop met Bancontact om hiermee betalingen te kunnen ontvangen. Bancontact betalingen zijn snel en gegarandeerd. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd. Dit maakt de betaalmethode bijzonder geschikt voor webshops.

TERUGBETALINGEN MET
ÉÉN KLIK

Toch een foutje in de betaling geslopen of een retour? Bij Worldline betaal je in één klik jouw klant terug via een geautomatiseerd reconciliatiesysteem.

VOORDELEN EN MOGELIJKHEDEN

Laat je omzet groeien

Als je als onderneming jouw omzet wil laten groeien in België, mag Bancontact niet ontbreken. Door Bancontact online aan te bieden, bied je dé favoriete betaalmethode aan jouw consumenten en kies je voor veilig, makkelijk en snel betalen. Wanneer je een betaalknop van Bancontact op jouw website zet, weten jouw klanten dat ze bij jouw aankopen kunnen doen met hun vertrouwde betaalmiddel. Alle voordelen van Bancontact, maar dan online.

Integreren in website en apps

Bancontact is op verschillende plaatsen in de customer journey in te zetten en niet alleen als laatste stap na het vullen van het winkelmandje. Wist je dat je ook betalingen per mail kan sturen of op kan nemen in bijvoorbeeld een chatbox van je klantenservice?Mobiel betalen

Met de Payconiq by Bancontact-app of andere bank-apps die Bancontact betalingen ondersteunen is online betalen nog makkelijker geworden voor de Belgische consument. De QR-code vereenvoudigt het online betalen voor de consument.


Kiest de klant ervoor om mobile te betalen met Bancontact, dan ontvang je instant een betalingsbevestiging en keert de klant terug naar de verkoperswebsite. Hiervoor wordt een URL-knop (om van de betaalpagina naar de Payconiq by Bancontact-app te gaan) gebruikt. Alle transactiegegevens worden opgeslagen in jouw financiele historiek.

Snelle integratie in je webshop

Als je jouw online betalingen laat verlopen via Worldline, dan is de integratie van Bancontact met jouw webshop een fluitje van een cent. Worldline heeft een gratis plugin ontwikkeld waarmee je dit betaalmiddel snel aan jouw webshop kan koppelen. 

NEEM CONTACT OP MET EEN BETALINGSEXPERT

Kies voor betalingsmogelijkheden met Bancontact

 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 •  
 •  
 • *
 •  
   
 • This contact form collects your personal data so we can respond to your question(s). By clicking on the 'I agree' button below, you agree that your personal data will be used for this purpose. In our Privacy Policy you can read about how we protect and manage your submitted personal data.


   

  Ben je al klant en heb je hulp nodig?

  Ons ondersteuningsteam helpt je graag verder bij het configureren van de Worldline oplossing.

  Support site ›

  Het beheren van dagelijkse betalingstaken is nu eenvoudiger dan ooit met onze nieuwe en intuïtieve Merchant Portal.

  Ontdek de Merchant Portal ›