Internationale betaalkaarten accepteren via uw betaalautomaat

Discover, Diners Club, UnionPay,  JCB

U verkoopt liever geen ‘nee’. Of u nu een winkel, horecazaak of reisbureau heeft. Accepteer daarom creditcards en internationale debetpassen op uw betaalautomaat. Dat maakt betalen voor uw klanten een stuk aantrekkelijker. Creditcardhouders zijn bovendien eerder geneigd tot (impuls)aankopen en besteden meer. 

Ontvangt u regelmatig klanten of gasten van buiten de Eurozone? Dan heeft het toevoegen van deze betaalmethode grote meerwaarde. Worldline regelt het snel voor u. Veilig en betrouwbaar.

Creditcard acceptatie aanvragen

 

Ontvangt u wel eens klanten uit Amerika, China of Japan? 

Maar liefst één op de vier Amerikaanse huishoudens heeft een Discover kaart in hun portemonnee. De Unionpay kaart wordt uitgegeven in 42 landen en regio's buiten China. JCB is de toonaangevende creditcard van Japan met wereldwijd ruim 106 miljoen kaarthouders.

 

   

De voordelen

Meer klanten

De betrouwbaarheid en herkenbaarheid van een betaalkaart vormt een onmisbare basis om ook daadwerkelijk tot aanschaf van producten of diensten over te gaan 

Meer omzet

Toeristen shoppen namelijk graag en geven daarbij veel geld uit, vooral aan statusgevoelige producten.

 

Meer marketingkracht

De betaalkaartmaatschappijen bieden interessante promotiemogelijkheden die uw aanbod onder de aandacht van vele kaarthouders kan brengen. 

Niets te verliezen

U betaalt alleen als er daadwerkelijk met één van deze betaalkaarten wordt afgerekend. U betaalt geen aansluit- of abonnementskosten. 

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10