Onze oplossingen

Betaalautomaten

Vertrouwd, snel en veilig betalingen accepteren.

Meer info ›

Creditkaart acceptatie

Voordelig pin- en creditbetalingen accepteren.

Meer info ›

Online betalingen

Accepteer iDEAL, VISA, Mastercard en nog 150 betaalmethode.

Meer info ›

Waarmee kunnen wij u helpen?

 

Ondesteuning voor retail, horeca en MKB

 

Direct bestellen in de webshop

file

Verdwijnen van Maestro uit de pinpas; vervanging van uw betaalautomaat niet nodig

Afgelopen week is er in de media een artikel verschenen waarin gemeld wordt dat er achter de schermen gewerkt wordt aan het vervangen van het Maestro merk voor een vernieuwde versie: Debit Mastercard. Wij kunnen ons voorstellen dat dit vragen oproept en willen u ter verduidelijking graag het volgende meegeven.

Lees verder >

Nieuws

Ontwikkelingen in het Nederlandse betaallandschap

Mastercard heeft aangekondigd dat er vanaf medio 2023 geen bankpassen van het merk Maestro meer zullen worden uitgegeven. Vanaf dat moment biedt Mastercard alleen nog nieuwe debitkaarten aan van het merk Debit Mastercard. Alle reeds eerder uitgegeven betaalpassen van Maestro blijven geldig en bruikbaar tot de geldigheidsdatum die op de kaart staat vermeld.
Lees verder

In3: In 3 keer betalen zónder rente en BKR registratie

Vanaf 2022 kunt u bij Worldline online payments de betaalmethode In3 aansluiten. Dit zorgt voor een nog uitgebreider aanbod aan betaalmethoden en een positief effect op uw conversie. Klanten kunnen nu grotere aankoopbedragen gespreid betalen. Waardoor de financiële ruimte om deze aankopen te doen vergroot wordt.
Lees verder

Navigating Digital Payments

Tegenwoordig volgen ontwikkelingen zich in een hoog tempo op en wat vandaag een innovatie is kan morgen achterhaald zijn. Een roadmap van de toekomst ligt dan ook niet klaar, dus hoe kunt u succesvol navigeren door de toekomst van betalen?
Lees verder

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht