Packs - All in one betaalpakket

LAAT UW ONDERNEMING GROEIEN met de Worldline Packs 

Maak het u gemakkelijk. Kies voor de Packs van Worldline: een uniek pakket aan betaaldiensten en aanvullende services, passend bij de grootte en het verbruik van uw business. Stel snel uw Pack samen.

  

 

ALL-INCLUSIVE PACKS

 

U wilt uw klanten de voordelen van elektronisch betalen bieden, maar beschikt nog niet over een betaalautomaat? Of u heeft al een gehuurde Worldline-automaat en wilt graag genieten van de voordelen van een Pack? Dan zijn onze WL Blue Packs er voor u. U kunt kiezen uit WL Blue Start & WL Blue m-Start:

 

  • Betaalautomaat inbegrepen; mobiel of vast, aan u de keuze
  • Technische Support
  • Uitgebreid aanbod aan betaalmogelijkheden
  • Unieke aanvullende services

 

 

Ontdek de Packs uit de
WL Blue Line
hier!
Ontdek
WL Green Start
hier!

 

 

PACK ZONDER BETAALAUTOMAAT

 

Beschikt u al over een Worldline betaalautomaat? Of heeft u een andere betaalautomaat en wilt u graag genieten van de voordelen van een Pack? Met WL Green Start haalt u nog meer uit uw automaat en uw onderneming.

 

  • Technische Support*
  • Uitgebreid aanbod aan betaalmogelijkheden
  • Unieke aanvullende services

 

* Niet inbegrepen in WL Green Start. Indien u al over een Worldline betaalautomaat beschikt geldt hier de onderhoudsovereenkomst dus u destijds heeft afgesloten.

 

  

 

1. DE BASIS: UW BETAALAUTOMAAT

Vast of mobiel? Welke automaat u ook zoekt, onze Packs bieden u een ideale oplossing, in combinatie met  technische support en een
ruim aanbod van de meest bekende betaalmogelijkheden.

Heeft u al een automaat? Kies dan voor onze WL Green Start en geniet alsnog van de voordelen en de eenvoud van een Pack.

 

2. EXTRA SERVICES

Kennis van zaken doet uw business groeien. Daarom bieden onze Packs u sterke tools & services die u meer inzicht geven in uw transacties en groeicijfers:

WL Report

Handig en gedetailleerd overzicht van uw transacties, omzetontwikkeling, referentiecijfers... De perfecte tool om bij te sturen waar nodig elke maand in uw inbox.

  

WL Extranet

Volg in detail uw verwerkte transacties via uw persoonlijke toegangscode op ons WL Extranet.

 


3. OPLOSSING OP MAAT 

Onze Packs zijn op maat op maat samen te stellen. Welk Pack u ook kiest, u beschikt over alle nodige services om gemakkelijk, snel en veilig elektronische betalingen te ontvangen.