Boost uw business met innovatieve betaaloplossingen

Succesvol verkopen begint bij het bieden van de juiste betaalmogelijkheden. Met ruim 40 jaar ervaring is Worldline de Europese marktleider in betaaloplossingen en betaalautomaten. Worldline levert innovatieve betaaldiensten, waarmee u uw klanten veilig en gemakkelijk op de door hen gewenste manier laat betalen.

Ondernemers richten zich in toenemende mate op het optimaliseren van de winkelbeleving. Eenvoud, efficiëntie en veiligheid zijn hierbij noodzakelijk, zowel in de winkel als in de webshop. Worldline Merchant Services heeft oplossingen voor de volledige retail waardeketen, online en in de winkel, door een omnichannel benadering.

Met onze flexibele betaaldiensten voor, tijdens en na de verkoop, verhoogt u uw conversie en sales. Betrek zo uw klanten ook actief en persoonlijk bij de verkoop en speel beter in op de wensen van uw klant.

Ons complete aanbod van omnichannel oplossingen, betaalautomaten, betaalkaartacceptatie, cadeaukaarten en loyalty diensten vindt u. 

Met het bieden van de juiste betaalmogelijkheden verhogen ondernemers hun conversie en sales. Met ruim 40 jaar ervaring is Worldline dé Europese marktleider in betaaloplossingen en betaalautomaten. Worldline biedt een one-stop-shop voor uw volledige betalingsbeheer. Laat uw klanten veilig en gemakkelijk op de door hen gewenste manier betalen met de innovatieve betaaloplossingen van Worldline. Online, in de winkel én uiteraard ook in omnichannel omgevingen. 

Direct bestellen kan eenvoudig in onze webshop.

Webshop

Heeft u er al één gezien?

Worldline heeft naast de bekende betaalautomaten voor o.a. winkeliers, horeca en bezorgdiensten ook onbemande betaalautomaten. Denk aan betaaloplossingen voor parkeerpalen, ticketautomaten en carwash locaties. De nieuwste onbemande betaalautomaat van Worldline heet de VALINA. Deze compacte alles-in-één betaalautomaat is uniek in Nederland. 

Meer informatie

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10