file

Gemakkelijk beginnen

Snel en veilig betalingen accepteren zonder grote investeringen. De XENGO betaalautomaat werkt incombinatie met smartphone of tablet zodat u altijd en overal betaalkaarten kunt accepteren. Ideaal voor zzp'ers die willen profiteren van pinbetalingen.

 

Betaalautomaat

    Lage investeringskosten en maar € 0.14 voor een Nederlandse pintransactie;

Betaalautomaat

    Accepteren van alle bekende betaalopties zowel contactloze als mobiele betalingen;

Betaalautomaat

    Overzichtelijk online inzage in uw transacties.

 

€ 99,-    
Koop eenmalig kosten
+
€ 5 ,-   
Per maand abonnementskosten

file

Lage investerings- en transactiekosten

Wij hanteren een vast laag tarief van € 0,14 per Nederlandse pintransactie. Dus ongeacht hoe hoog het bedrag is dat uw klant wil pinnen u betaalt een vast laag tarief. Dit maakt de XENGO heel voordelig in gebruik. Veel  aanbieders hanteren een percentage over het pinbedrag houdt dit goed in gaten en reken dit voor uzelf uit!

Inclusief handige App

De XENGO wordt aangestuurd door een App op de smartphone of tablet. De App maakt afrekenen eenvoudig, biedt een helder overzicht van uw transacties. Met een App2App koppeling is het mogelijk om de XENGO ook te koppelen aan uw kassasysteem.

 

Hoe werkt het bestellen?

Stap 1.

Aanvraag betaalautomaat

We vragen een aantal gegevens om uw aanvraag in behandeling te nemen. Na de aanvraag ontvangt u een bevestigingsmail.

Stap 2.

Adviesgesprek

Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we persoonlijk contact met u op om deze door te nemen.

 

Stap 3.

Aanvraag afronden

Om de aanvraag af te ronden zal u het contract moeten printen, ondertekenen en opsturen. Het contract ontvangt u per e-mail na afronding van het adviesgesprek.

Gemiddeld duurt het 5 werkdagen voor u de betaalautomaat krijgt geleverd.

Accepteer alle betalingen

file

Worldline is aangesloten bij alle grote merken en pinpassen, inclusief Visa, Mastercard en Maestro. Ook smartphone betalingen met Samsung Pay, Apple Pay en Google Pay zijn mogelijk. Vanaf nu accepteert u echt álle type betalingen!

Door de acceptatie van creditcards, biedt u uw klanten ruime en veilige betaalmogelijkheden. Bovendien profiteert u van een snelle uitbetaling en gratis online rekeningoverzichten. Voor de creditcardacceptatie bieden wij u een aantrekkelijke commissie aan van 1.75% voor MasterCard en Visa.

Wenst u ook pin- en internationale debetkaarttransacties via Worldline te laten verwerken? Dan kunnen wij u een nog scherpere commissie aanbieden van 1.60% per creditcard- en internationale debet kaarttransactie. Voor de XENGO zijn Nederlandse pinbetalingen € 0.14 per transactie.

 

Advies van onze specialisten

 

Opties Mogelijk
 
 
Kassakoppeling Betaalautomaat  
Creditcard acceptatie  Betaalautomaat  
Smartphone betalingen  Betaalautomaat  
Webshop Instore Payment Betaalautomaat  
Cadeaukaart acceptatie  Betaalautomaat  
Dynamic Currency Conversion Betaalautomaat  
Retourpinnen Betaalautomaat  

Het verschil in betaalautomaten zit naast het design en technische verschillen ook in de opties die mogelijk zijn op de betaalautomaat. Sommige opties zitten standaard op de betaalautomaat. Zoals het ontvangen van contactloos betalen via smartphone of betaalkaart. Andere kunnen worden toegevoegd om extra diensten te leveren aan uw klanten.

Wilt u gaan werken met een kassasysteem? Dan is het aan te raden om een kassagekoppelde betaalautomaat te kiezen. Verwacht u veel toeristen dan is het toevoegen van creditcard acceptatie waardevol.

Onze adviseurs helpen u graag in het maken van de beste keuze voor uw onderneming.