Maak de koopervaring van uw klanten compleet

Verkoopt u uw producten of diensten online? Dan is een betrouwbare internetkassa onmisbaar in uw shop. Wie online shopt in plaats van in een winkel, doet dit meestal vanwege het gemak. Wilt u als online verkoper overeind blijven tussen de vele aanbieders, dan zult u uw klanten moeten overtuigen met flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Zeker als het gaat om uw betaalomgeving. Met de internetkassa oplossingen van Worldline kunnen klanten snel en eenvoudig betalen met het online betaalmiddel van hun keuze. 

Ga mee met de nieuwste trends op het gebied van betalen. Met onze automatisch meeschalende betaalpagina's krijgen klanten óók op hun telefoon de ultieme shopervaring. Daarnaast zijn alle relevante betaalmethoden mogelijk op onze optimaal beveiligde betalingsplatform.
Stimuleer herhalingsaankopen door uw online shop te verbinden met uw fysieke winkel. Daarnaast kunt u de betaalpagina's aanpassen naar uw eigen huisstijl. Zo blijft u altijd herkenbaar voor uw klant.
De internetkassa oplossingen van Worldline maken het u makkelijk door een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk betalingsplatform. Zelfs tijdens de drukste periodes van het jaar, zoals de kerstdagen, hoeft u zich geen zorgen te maken. En heeft u vragen, dan staat ons team voor u klaar.

                                                                                                                                              Interesse?

De voordelen van onze internetkassa oplossingen

Multi- en Crosschannel

Verbeter de koopervaring van uw klanten door uw verkoopkanalen perfect op elkaar af te stemmen. 

Betaalkaarten en -methodes

Laat uw klanten betalen met de bekende internationale creditcards en populaire betaalmethodes als PayPal en bankoverschrijving.  

Veiligheidseisen

Onze internetkassa oplossingen voldoen aan de internationale veiligheidseisen. Zo minimaliseert u fraude op uw site en garandeert u veilige betalingen voor uw klant. 

Wallets voor uw klant

Met een wallet voor uw klant vergroot u de loyaliteit en stimuleert u impuls- en herhalingsaankopen. 

Transactie- en rapportage tool

Volledig inzicht in al uw transacties en eenvoudig online en offline rapportages draaien. 

Betaalpagina in eigen huisstijl

Pas de betaalpagina aan naar uw eigen huisstijl en blijf zo herkenbaar voor uw klanten. 

Direct of periodiek laten betalen

U kunt uw klanten de mogelijkheid bieden om direct, gedeeltelijk, in termijnen of periodiek te laten betalen.  

Klantenservice

U heeft beschikking tot een professionele en vakkundige klantenservice. 
U kunt bij Worldline kiezen hoe u de uitbetaling van de transacties in uw webshop ontvangt. U kunt deze dagelijks rechtstreeks van ons ontvangen (ook wel ‘collecting’ genoemd). De andere mogelijkheid sluit u zelf een contract af met de partij die de transacties verwerkt van de betaalmethoden die u accepteert in uw shop (ook wel ‘distributing’ genoemd.) We geven graag advies over welke vorm het beste bij uw situatie past.
Meer informatie?