Betalingen accepteren via uw betaalautomaat

file

U verkoopt liever geen ‘nee’. Of u nu een winkel, horecazaak of reisbureau heeft. Accepteer daarom creditcards en internationale debetpassen op uw betaalautomaat. Dat maakt betalen voor uw klanten een stuk aantrekkelijker. Creditcardhouders zijn bovendien eerder geneigd tot (impuls)aankopen en besteden meer. 

Wilt u ook profiteren van de voordelen van acceptatie van creditcards en internationale debetpassen? Worldline regelt het snel voor u. Veilig en betrouwbaar.

Interesse? Via onderstaand formulier vraagt u snel en eenvoudig een offerte aan.

Meer weten?

  • De betaalautomaten van Worldline zijn geschikt voor de acceptatie van alle internationale betaalkaarten. Kijk hier voor meer informatie over onze betaalautomaten.
  • Ontvangt u regelmatig gasten van buiten de Eurozone? Accepteer dan naast MasterCard en Visa ook de belangrijkste betaalkaarten buiten Europa: Diners Club en Discover, JCB en UnionPay. In onze leaflet ‘Wereldklanten zorgen voor meer omzet’ leest u alvast meer over deze kaarthouders.
  • Klanten uit niet-Eurolanden waarderen het als ze in hun eigen valuta kunnen betalen. Lees meer over de mogelijkheden om vreemde valuta te accepteren.
  • Hoe zorgt u dat fraudeurs bij u geen kans krijgen? Lees meer over veilig betalingen accepteren.