Betalingen accepteren via e-mail of sms

Worden uw producten of diensten veelal besteld via telefoon, e-mail of internet? Wilt u uw klanten gemakkelijk bij u laten betalen, maar heeft u niet de beschikking over een volledig geautomatiseerde webwinkel met internetkassa? Dan is Pay per Link van PaySquare dé oplossing voor u. 

Met Pay per Link verstuurt u uw betaalverzoeken eenvoudig via e-mail, volledig in eigen huisstijl. Via de meegestuurde betaallink komt uw klant op een beveiligde betaalpagina en betaalt met een betaalmethode naar keuze. Uw klant kan snel en veilig aan uw betaalverzoeken voldoen en u profiteert van eenvoudig debiteurenbeheer. U heeft namelijk inzage in de status van uw betaalverzoek, herinneringen met de betaallink kunnen automatisch worden verstuurd per e-mail of sms en u ontvangt een e-mail zodra de factuur is voldaan. Simpel. Het enige dat u nodig heeft is een apparaat met een internetverbinding.

De beveiligde betaalpagina van Pay per Link maakt gebruik van de 3-D Secure technologie en voldoet aan de PCI DSS-richtlijnen. Hierdoor zijn betaalkaartgegevens beschermd en wordt de kans op fraude en chargebacks beperkt.
Pay per Link is daarom ook uitermate geschikt ter vervanging van risicovollere acceptatievormen, zoals Mail Order Telephone Order (MO/TO) en het handmatig intoetsen van kaartgegevens, ‘keyen’ genaamd. 

Meer weten? Bekijk via de link hieronder de animatie en extra toelichting over Pay per Link.
Meer weten