Creditcards accepteren

Naast 26,5 miljoen betaalpassen bezitten Nederlanders meer dan vijf miljoen creditcards. Het gebruik van creditcards door Nederlanders neemt dan ook toe. Tegelijkertijd zien we het toerisme en daarmee het aantal betalingen vanuit het buitenland groeien. Als u het uw Nederlandse, maar natuurlijk ook buitenlandse klanten, mogelijk wilt maken met de creditcard te betalen, lees dan verder om meer te ontdekken over het accepteren van creditcards.

 

Hoe werkt het: Creditcard betalingen accepteren?

Met de aanschaf of huur van een pinautomaat bent u er als ondernemer nog niet. Om betalingen te ontvangen via creditcards wordt gebruik gemaak van een aanvullende dienst op uw pinautomaat. Deze dienst staat los het type pinautomaat die u gebruikt.  Zo kunt u via Worldline op uw eigen pinapparaat voordelig creditcard betalingen ontvangen!

Het is niet ingewikkeld om te regelen. Alles gebeurt op afstand en wij begeleiden de overstap. Gemakkelijk geregeld dus en u hoeft niet gelijk uw pinapparaat om te wisselen. Mag wel natuurlijk.

 

Creditcard acceptatie aanvragen

 

 

Accepteer de volgende betaalmethoden:

Creditcard accepteren

                  

Betaalmethode Kosten per transactie
Mastercard 1,75%
Maestro 1,75%
Visa 1,75%
Visa Electron 1,75%
 V PAY 1,75%
Discover en Diners Club 2,50%
JCB 1,95%
UnionPay 1,95%
Alipay Creditcard Accepteren

Accepteer nu de nr.1 betaalmethode van China, Alipay!

De Chinese toerist spendeert gemiddeld een bedrag van €328 per dag tijdens het bezoek aan Nederland. Dit maakt het aanbieden van Alipay als betaalmethode voor u onmisbaar.

Meer informatie

Creditcard accepteren kosten

Bij creditcards liggen de tarieven tussen de verschillende providers vaak ver uit elkaar. Wij vinden dat iedereen tegen een scherp tarief creditcards moet kunnen accepteren. Aangezien de tarieven altijd in een percentage zijn, zijn dit de transacties waar ondernemers op kunnen besparen! Vooral ondernemers uit Amsterdam, Den Haag en andere plaatsen met veel toeristen maken dan ook gebruik van voordelige Worldline creditcardacceptatie. Het is altijd slim om je tarieven te vergelijken. Je zit immers niet vast aan een abonnement en overstappen regelen wij voor je. Creditcards accepteren is dus goedkoop en snel geregeld via Worldline.

Accepteer creditcard betalingen via:

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10