Onbemande betaalautomaten

Wilt u klanten elektronisch laten betalen in onbemande omgevingen? Onze inbouwautomaten kunnen in ieder type verkoopautomaat worden ingebouwd.

                                                                                                                                          Meer informatie?

VALINA is de eerste alles-in-één betaalterminal voor onbemande verkooppunten waarbij de pincode op de betaalautomaat zelf kan worden ingevoerd. Deze complete automaat is voordelig en scherp geprijsd ten opzichte van de standaard betaalautomaten voor onbemande verkooppunten die momenteel verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt. Door de standaard afmetingen is de VALINA eenvoudig in en uit te bouwen in kiosken, verkoopautomaten, parkeerautomaten, benzinestations en soortgelijke toepassingen.

De automaat voldoet aan de Europese inbouwstandaarden voor vending. Het is een flexibele automaat waarop meerdere communicatie- en energievoorzieningsmogelijkheden aanwezig zijn. Zo biedt de VALINA de mogelijkheid om interactie met uw klanten te vergroten en de conversie per verkoopautomaat te verhogen. Kortom, met de VALINA biedt u uw klanten een innovatieve betaaloplossing.

Meer informatie over de VALINA? Bekijk onze leaflet en de productspecificaties. 

Wilt u meer weten over veilig betalen op de VALINA? Bekijk onze leaflet over privacy shielding voor onbemande betaalautomaten.
Bekijk ook het filmpje voor de mogelijkheden van smart vending met de VALINA.
De YONEO is de betaalautomaat voor in vendingautomaten voor bijvoorbeeld snoep, snacks en warme dranken. Deze automaat is uitsluitend geschikt voor contactloze betalingen en heeft geen pinpad. De YONEO is flexibel te plaatsen in verkoopautomaten voor vending, parkeren, multifunctionals en catering. Deze automaat is zeer goed in te zetten ter vervanging van Chipknip.
De XENTEO biedt uw klanten de gelegenheid elektronisch te betalen aan een onbemande betaalautomaat voor bijvoorbeeld frisdrank en snoep, parkeren, tanken, video-uitleen of muntuitgifte. Gemak en veiligheid gaan hierbij hand in hand. De XENTEO is volledig EMV/C-TAP gecertificeerd en kan bankkaarten en creditcards accepteren vanuit de chip met pincode.  

Gebruiksvriendelijk
De XENTEO is een universele onbemande oplossing voor elektronische betalingen en ideaal voor automaten en kiosken. De helder verlichte toetsen en display maken de betaalautomaat bijzonder gebruiksvriendelijk. De robuuste stootwerende beschermlaag en het metalen keypad beschermen de XENTEO optimaal tegen elke buitensituatie. Qua afmetingen en toepassingen is hij volledig compatibel met zijn voorganger, de C-ZAM/SPIN. 

Hybride kaartlezer 
Door zijn hybride kaartlezer accepteert de XENTEO pinnen, chippen en creditcards via de magneetstrook en/of via de chip. Daarnaast leest deze inbouwautomaat ook spaarkaarten en tankkaarten.

Lange levensduur 
De XENTEO maakt gebruik van dezelfde architectuur als de XENTA en de XENTISSIMO. Deze zijn ontworpen voor optimaal gebruik en een lange levensduur. De toegepaste technologie garandeert snelle en veilige transacties. De XENTEO is op afstand volledig van nieuwe software te voorzien via het Terminal Management System. Dit vermindert het aantal interventies op locatie zodat de onderhoudskosten laag blijven. Kortom: snel, efficiënt en flexibel waardoor de beheerkosten laag zijn.