Mobiele betaalautomaten

Een draagbare betaaloplossing

Wanneer er op meerdere plekken in een winkel, of zelfs daarbuiten, wordt afgerekend, dan is de YOXIMO dé betaalautomaat. De YOXIMO is een compacte, alles in één betaalautomaat, inclusief een printer voor de transactiebon. 

De YOXIMO is er in twee uitvoeringen, met of zonder koppeling aan uw kassasysteem. Wanneer de YOXIMO aan uw kassa wordt gekoppeld heeft u direct alle betaalgegevens inzichtelijk via het kassasysteem. Zo kunt u uw winkel, voorraden, betalingen etc. makkelijk beheren en optimaliseren.

Op deze mobiele draadloze betaalautomaat met kleurenscherm kunt u alle (inter)nationale betaalkaarten accepteren. De YOXIMO is dan ook een betaaloplossing die gemak, mobiliteit, flexibiliteit en onafhankelijkheid biedt. Ideaal voor levering aan huis, taxichauffeurs, standhouders en horecagelegenheden waar u uw gasten zowel binnen als buiten aan tafel wilt laten afrekenen. Met een stabiele internet verbinding via WiFi of 3G/4G kan de automaat worden geactiveerd waardoor er overal kan worden afgerekend. Zo hoeft u nooit meer omzet mis te lopen.

U kunt kiezen of u deze automaat wilt kopen of huren. De kassagekoppelde YOXIMO is alleen als koopautomaat beschikbaar. In onze leaflet leest u meer over de YOXIMO mobiele betaalautomaat, of bezoek onze webshop voor meer informatie en om de automaat direct te bestellen.
Naar de webshop