Betaalautomaten

Geen wisselgeld meer. Weg met de paperassen. Veilige, snelle en comfortabele transacties. Tevreden klanten, die meer besteden omdat ze met een kaart kunnen betalen en zich een extraatje kunnen veroorloven. Met een betaalautomaat heeft u extra troeven in huis. Er zijn zowel vaste als mobiele betaaloplossingen voor elke situatie, ook voor de uwe. Lees snel verder en overtuig uzelf.

Maak kennis met onze toonbank betaalautomaten 
Lees meer
Maak kennis met onze mobiele betaalautomaten
Lees meer 
Maak kennis met onze onbemande betaalautomaten
Lees meer
De oplossing om betalingen via smartphone of tablet te accepteren
Lees meer 
Maak het u gemakkelijk. Kies voor het alles-in-één betaalpakket van Worldline: een uniek pakket aan betaaldiensten en aanvullende services, passend bij de grootte en het verbruik van uw business. Betaalautomaat, betalingen accepteren, technische ondersteuning én onderhoud al vanaf  37,95 per maand.
Lees meer
Voor extra gebruiksgemak van uw betaalautomaat biedt Worldline verschillende diensten. Kijk voor meer informatie over installatie en onderhoud hier.
Lees meer

Inzage in uw transacties

Speciaal voor de Worldline betaalautomaten is een applicatie ontwikkeld waarin u alle elektronische transacties kunt inzien. Deze is ontwikkeld met het oog op administratieve lastenverlichting én vereenvoudiging van uw administratie. Daarnaast bespaart u op printpapier.

Met pAyview® van Worldline slaat u alle kopiebonnen elektronisch op. Via een speciale website kunt u deze kopiebonnen direct downloaden. U krijgt hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord. De kopiebonnen worden in de database maximaal 14 dagen bewaard.

Heeft u interesse in pAyview? Neem dan contact op met onze afdeling sales via sales-netherlands@worldline.com of via (0)88 765 7010.

 

file
638813844

Altijd betalingen accepteren, ook in geval van storingen

De WL Backup Mode is een unieke functionaliteit op uw Worldline betaalautomaat. Hiermee accepteert u betalingen op uw betaalautomaat in een offline modus wanneer uw betaalautomaat tijdelijk geen verbinding heeft. Zo loopt u geen omzet mis! 

Kijk hier voor meer informatie over de Backup Mode van Worldline.