Betaalautomaten

Worldline betaalautomaten zijn robuust, kennen een strak design en maken afrekenen eenvoudig. De betaalautomaten ondersteunen smartphone en contactloze betalingen en accepteren alle bekende betaalkaarten.

Uw klant kan vertrouwd, snel en veilig bij u betalen. En u profiteert van de vele voordelen die de Worldline betaalautomaten bieden, zoals een lange levensduur, niet storingsgevoelig, hoge transactiesnelheid, makkelijk in gebruik te nemen (plug and play) en een eenvoudige koppeling aan uw kassasystemen. Met Worldline kiest u voor kwaliteit.

betaalautomaat vast

Toonbank Betaalautomaat

Voorbij de kassa.
 


Meer info

betaalautomaat mobiel

Mobiele Betaalautomaat

Op verschillende plekken afrekenen.
 


Meer info

onbemande betaalautomaat

Onbemande betaalautomaten

inbouwautomaten voor onbemande verkooppunten.


Meer info

betaalautomaat mobiel

Smarthphone of Tablet

Kaartlezer voor uw smartphone of tablet.


Meer info

Alles-in-één betaalpakket

Snel en voordelig betalingen ontvangen van alle populaire betaalkaarten via de chip, contactloos en de smartphone. Vanaf nu is betalen een fluitje van een cent voor u en uw klanten.

 

      vanaf € 37,95 p/mnd      

Gratis aansluiting

file
Back-up mode betalingen

Altijd betalingen accepteren, ook in geval van storingen

De WL Backup Mode is een unieke functionaliteit op uw Worldline betaalautomaat. Hiermee accepteert u betalingen op uw betaalautomaat in een offline modus wanneer uw betaalautomaat tijdelijk geen verbinding heeft. Zo loopt u geen omzet mis! 

Meer informatie

Inzage in uw transacties

Speciaal voor de Worldline betaalautomaten is een applicatie ontwikkeld waarin u alle elektronische transacties kunt inzien. Deze is ontwikkeld met het oog op administratieve lastenverlichting én vereenvoudiging van uw administratie. Daarnaast bespaart u op printpapier.

Met pAyview® van Worldline slaat u alle kopiebonnen elektronisch op. Via een speciale website kunt u deze kopiebonnen direct downloaden. U krijgt hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord. De kopiebonnen worden in de database maximaal 14 dagen bewaard.

Heeft u interesse in pAyview? Neem dan contact op met onze afdeling sales via sales-netherlands@worldline.com of via (0)88 765 7010.

 

Online inzage transacties

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10