Betaalautomaten

Worldline betaalautomaten zijn robuust, kennen een strak design en maken afrekenen eenvoudig. De betaalautomaten ondersteunen smartphone en contactloze betalingen en accepteren alle bekende betaalkaarten.

Uw klant kan vertrouwd, snel en veilig bij u betalen. En u profiteert van de vele voordelen die de Worldline betaalautomaten bieden, zoals een lange levensduur, niet storingsgevoelig, hoge transactiesnelheid, makkelijk in gebruik te nemen (plug and play) en een eenvoudige koppeling aan uw kassasystemen. Met Worldline kiest u voor kwaliteit.

Toonbank Betaalautomaten

Betalen bij de kassa. 

Mobiele betaalautomaten

Op verschillende plekken afrekenen. 

Onbemande betaalautomaten

Inbouwautomaten voor onbemande verkooppunten. 

Smartphone of Tablet

Kaartlezer voor uw smartphone of tablet. 
Maak het u gemakkelijk. Kies voor het alles-in-één betaalpakket van Worldline: een uniek pakket aan betaaldiensten en aanvullende services, passend bij de grootte en het verbruik van uw business. Betaalautomaat, betalingen accepteren, technische ondersteuning én onderhoud al vanaf  37,95 per maand.
Lees meer
Voor extra gebruiksgemak van uw betaalautomaat biedt Worldline verschillende diensten. Kijk voor meer informatie over installatie en onderhoud hier.
Lees meer

Inzage in uw transacties

Speciaal voor de Worldline betaalautomaten is een applicatie ontwikkeld waarin u alle elektronische transacties kunt inzien. Deze is ontwikkeld met het oog op administratieve lastenverlichting én vereenvoudiging van uw administratie. Daarnaast bespaart u op printpapier.

Met pAyview® van Worldline slaat u alle kopiebonnen elektronisch op. Via een speciale website kunt u deze kopiebonnen direct downloaden. U krijgt hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord. De kopiebonnen worden in de database maximaal 14 dagen bewaard.

Heeft u interesse in pAyview? Neem dan contact op met onze afdeling sales via sales-netherlands@worldline.com of via (0)88 765 7010.

 

file
638813844

Altijd betalingen accepteren, ook in geval van storingen

De WL Backup Mode is een unieke functionaliteit op uw Worldline betaalautomaat. Hiermee accepteert u betalingen op uw betaalautomaat in een offline modus wanneer uw betaalautomaat tijdelijk geen verbinding heeft. Zo loopt u geen omzet mis! 

Kijk hier voor meer informatie over de Backup Mode van Worldline.