Eenvoudig aankopen en klantenbinding stimuleren

Meer toegevoegde waarde voor uw klanten én uw winkel

Een cadeaukaart is een cadeaubon in de vorm van een bankpas. Met een cadeaukaart stimuleert u extra aankopen en laat u nieuwe klanten kennis maken met uw winkel. En doordat u uw cadeaukaart zelf kunt ontwerpen, blijft deze herkenbaar voor uw klant. De kaart kan worden opgewaar-deerd met een bedrag van maximaal 150 euro. Wil de ontvanger van de cadeaukaart niet alles in één keer besteden? Geen probleem, het resterende bedrag blijft gewoon op de kaart staan. 

Worldline biedt de mogelijkheid om uw eigen cadeaukaart uit te geven en te accepteren via uw huidige betaalautomaat. Ook wanneer dit geen Worldline betaalautomaat is. Gemakkelijk, veilig én geen extra kosten voor additionele betaalautomaten of apparaten zoals mobiele telefoon of tablet.
Meer informatie aanvragen

Waarom een cadeaukaart?

Accepteer uw cadeaukaart ook online

De cadeaukaart kan onderdeel gemaakt worden van de verschillende wijzen waarop klanten bij u betalen. Zo is het ook mogelijk om het betalen met de cadeaukaart te integreren in uw webshop. Onderzoek wijst uit dat dat 51% van de klanten eerder voor een cadeaukaart kiest die zij ook online kunnen besteden.  

Nieuwe klanten maken kennis met uw winkel

80% van de mensen die een cadeaukaart krijgen hebben uw winkel nog nooit bezocht. Zo laat u nieuwe klanten kennis maken met uw winkel en vergroot u uw naamsbekendheid. 

Extra bestedingen en impulsaankopen

De gemiddelde waarde waarmee een cadeaukaart wordt opgewaardeerd is €25. De gemiddelde overbesteding boven op de waarde van de kaart is €35. Een cadeaukaart stimuleert dus extra uitgaven van uw klant. 

De vraag om cadeaukaarten wordt groter

De cadeaukaart wint steeds meer aan populariteit. Steeds vaker wordt er een cadeaukaart gegeven in plaats van een cadeau. Speel dus in op deze toenemende vraag met een cadeaukaart via Worldline! 

Hoe werkt het?

Worldline biedt u de mogelijkheid om eenvoudig uw eigen cadeaukaart uit te geven. Dit proces bestaat uit onderstaande onderdelen.

Voor het op- en afwaarderen van de cadeaukaart wordt gebruik gemaakt van uw huidige betaalautomaat. Ook wanneer dit geen Worldline betaalautomaat is. Zo heeft u  dus geen extra automaat nodig om uw eigen cadeaukaart uit te geven.
In het Giftcard Control Center beheert u eenvoudig uw cadeaukaarten. U kunt hier bijvoorbeeld het saldo uitlezen, meerdere kaarten opwaarderen met een vast bedrag voor promotionele doeleinden of het blokkeren van kaarten bij verlies.

Ook biedt deze tool u in één oogopslag inzicht in het aantal gedane transacties en omzet. Wilt u meer details? Er zijn verschillende rapportages beschikbaar die u kunt exporteren naar Excel voor uw administratie.

Worldline heeft voor verschillende branches gratis designs beschikbaar. Deze kunt u personaliseren met uw eigen logo en bedrijfsgegevens. Zo blijft u herkenbaar voor uw klant. Bekijk hier onze verschillende designs.  

Liever uw eigen design ontwerpen?Geen probleem, dat doet u eenvoudig  hier. Ook vindt u hier de specificaties waaraan uw afbeelding voor de kaart moet voldoen.

Ook de verpakking bij uw cadeaukaart kunt u personaliseren. Dit verhoogt de attentiewaarde van de kaart. Wist u dat veel klanten bereid zijn om iets extra's te betalen voor een verpakking? Dit maakt het voor u goedkoper om een verpakking aan te bieden.
Via de QR code op de cadeaukaart kan de klant zijn of haar kaartsaldo checken. Daarnaast kan de klant het saldo ook inzien via een geïntegreerde saldochecker op uw website.

Interesse in onze cadeaukaart?

Meer informatie over de cadeaukaarten van Worldline? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen contact met u op om uw mogeljikheden te bespreken. Uiteraard kunt u ons ook bereiken via 088 765 7010 of sales-netherlands@worldline.com. 

Download leaflet Cadeaukaarten

 

file
file