Wat zijn de kansen en uitdagingen van een bestelzuil?

Een nieuw concept binnen retail en hospitality maakt zijn opmars genaamd Endless Aisle (vrij vertaald: eindeloze schappen). Met dit concept wordt het mogelijk voor consumenten om in de fysieke winkel bestellingen te kunnen plaatsen op een digitaal en interactief scherm.
Lees verder

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:33
Date

Afrekenen in de anderhalve meter-maatschappij

De impact van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is groot voor het bedrijfsleven. Hoe ga je als ondernemer bijvoorbeeld om met de anderhalve meter-maatschappij? Belangrijk om hier ook rekening mee te houden tijdens het afrekenen.

18May.2020

PSD2; wat betekent deze nieuwste Europese richtlijn voor webwinkels?

In dit artikel leggen we uit wat belangrijk is voor een webwinkel. Waarom wordt PSD2 ingevoerd? Wat is sterke klantauthenticatie? Welke eisen worden gesteld aan een check-out pagina van een webshop?

29Apr.2020

Wereldkampioen Lilian de Geus laat zien hoe je thuis fit blijft

Het IOC heeft de nieuwe data voor de Olympische Spelen van 2021 in Tokio bekendgemaakt. De Spelen zullen in de zomer van 2021 plaatsvinden: van 23 juli tot en met 8 augustus. Lilian geeft haar reactie en laat zien hoe je thuis fit blijft.

29Apr.2020

Limiet contactloos betalen verhoogd

De limiet om contactloos te betalen is tijdelijk verhoogd van 25 naar 50 euro per betaling. Uw klanten kunnen dus vanaf deze week tijdelijk bedragen tot 50 euro contactloos betalen met een betaalkaart, smartphone of wearable zoals een horloge of armband.

28Apr.2020

Hulp bij uw betaaluitdagingen

De impact van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is groot voor het bedrijfsleven. Voor u als ondernemer is het belangrijk dat nieuwe initiatieven en verdienmodellen worden ondersteund en dat u snel over uw geld kunt beschikken.

20Apr.2020