Heeft u er al één gezien?

Worldline heeft naast de bekende betaalautomaten voor o.a. winkeliers, horeca en bezorgdiensten ook onbemande betaalautomaten. Denk aan betaaloplossingen voor parkeerpalen, ticketautomaten en carwash locaties. De nieuwste onbemande betaalautomaat van Worldline heet de VALINA. Deze compacte alles-in-één betaalautomaat is uniek in Nederland. 
Lees verder

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:20
Date

Succesvolle omnichannel strategieën.

Ben je klaar om de wereld van de omnichannel retail te omarmen? Hier zijn drie winnende strategieën om te overwegen, voor Black Friday en daarna.

09Dec.2019

Zeven tips om terugvorderingen te voorkomen

Het accepteren van creditkaarten maakt het makkelijk voor klanten om te betalen in winkels en webwinkels. De koopdrempel wordt voor klanten verlaagd en het betalen met een creditkaart biedt extra zekerheid. Bij twijfel over de juistheid van een bepaalde transactie, heeft een kaarthouder een geruststellende optie: hij of zij kan een chargeback indienen. Dit betekent dat de kaarthouder het recht heeft een transactie te betwisten en het geld terug te vorderen wanneer daar een goede reden voor is.

06Dec.2019

Alipay Live

Wij zijn heel trots dat we u nu kunnen melden dat wij Alipay kunnen aanbieden. Winkeliers kunnen zowel in de online omgeving als in de fysieke winkel Alipay accepteren. Hiermee komen we tegemoet aan de groeiende vraag van Chinese toeristen om af te rekenen met hun vertrouwde mobiele betaalmethode.

06Nov.2019

PSD2 niet alleen voor online maar ook in de winkel

Per 14 september jl. is PSD 2, Europese verordening voor het reguleren van betaling, van kracht gegaan. PSD2, klantauthenticatie en een frictieloze check-out worden vaak in combinatie met online betalingen via een webshop genoemd, maar zijn ook van toepassing op de “offline” wereld zoals, winkel, horeca, parkeerautomaat en het OV. Maar hoe zit dat dan met PSD2 in de offline wereld?

30Sep.2019

Contactloos betalen verplicht

Voor uw klant is het een gewoonte geworden om contactloos te betalen met een betaalkaart, pinpas, smartphone of creditkaart. Contactloos betalen is gemakkelijk, snel en veilig. De reden voor betaalkaartmaatschappijen MasterCard/Maestro en Visa/V PAY om vanaf 1 januari 2020 het verplichten om op uw betaalautomaat óók contactloze betalingen te kunnen accepteren, naast de betalingen via de chip of via de magneetstrip.

20Aug.2019