Wat zijn de kansen en uitdagingen van een bestelzuil?

Een nieuw concept binnen retail en hospitality maakt zijn opmars genaamd Endless Aisle (vrij vertaald: eindeloze schappen). Met dit concept wordt het mogelijk voor consumenten om in de fysieke winkel bestellingen te kunnen plaatsen op een digitaal en interactief scherm.
Lees verder

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:27
Date

PSD2 niet alleen voor online maar ook in de winkel

Per 14 september jl. is PSD 2, Europese verordening voor het reguleren van betaling, van kracht gegaan. PSD2, klantauthenticatie en een frictieloze check-out worden vaak in combinatie met online betalingen via een webshop genoemd, maar zijn ook van toepassing op de “offline” wereld zoals, winkel, horeca, parkeerautomaat en het OV. Maar hoe zit dat dan met PSD2 in de offline wereld?

30Sep.2019

Contactloos betalen verplicht

Voor uw klant is het een gewoonte geworden om contactloos te betalen met een betaalkaart, pinpas, smartphone of creditkaart. Contactloos betalen is gemakkelijk, snel en veilig. De reden voor betaalkaartmaatschappijen MasterCard/Maestro en Visa/V PAY om vanaf 1 januari 2020 het verplichten om op uw betaalautomaat óók contactloze betalingen te kunnen accepteren, naast de betalingen via de chip of via de magneetstrip.

20Aug.2019

Loop geen omzet mis!

Worldline biedt als enige partij in Nederland een Backup Mode aan. Dat is een functionaliteit waarbij u altijd kunt laten betalen op uw betaalautomaat. Zélfs als u geen verbinding meer heeft.

19Jul.2019

Heeft u er al één gezien?

Worldline heeft naast de bekende betaalautomaten voor o.a. winkeliers, horeca en bezorgdiensten ook onbemande betaalautomaten. Denk aan betaaloplossingen voor parkeerpalen, ticketautomaten en carwash locaties. De nieuwste onbemande betaalautomaat van Worldline heet de VALINA. Deze compacte alles-in-één betaalautomaat is uniek in Nederland.

30Jun.2019

Alles over mobiel betalen

In 2018 werden twee mijlpalen bereikt, men betaalde vaker via mobiel bankieren dan gebruik te maken van internetbankieren. Daarnaast werd er vaker contactloos betaald dan via het insteken van een bankkaart. Hieruit zijn twee trends op te maken; de consument wil snel, gemakkelijk en ook veilig betalen. Daarnaast krijgt de mobiel steeds meer een prominente rol in ons dagelijks leven.

30Jun.2019