Wat zijn de kansen en uitdagingen van een bestelzuil?

Een nieuw concept binnen retail en hospitality maakt zijn opmars genaamd Endless Aisle (vrij vertaald: eindeloze schappen). Met dit concept wordt het mogelijk voor consumenten om in de fysieke winkel bestellingen te kunnen plaatsen op een digitaal en interactief scherm.
Lees verder

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:23
Date

Alles over mobiel betalen

In 2018 werden twee mijlpalen bereikt, men betaalde vaker via mobiel bankieren dan gebruik te maken van internetbankieren. Daarnaast werd er vaker contactloos betaald dan via het insteken van een bankkaart. Hieruit zijn twee trends op te maken; de consument wil snel, gemakkelijk en ook veilig betalen. Daarnaast krijgt de mobiel steeds meer een prominente rol in ons dagelijks leven.

30Jun.2019

Worldline lanceert nieuwe betaalautomaat!

Maak van uw smartphone of tablet een betaaloplossing. Makkelijk, veilig en snel betalingen accepteren met een betaalautomaat die in uw broekzak past? Dat kan met de XENGO-kaartlezer. Verbindt hem via bluetooth met uw smartphone of tablet en ervaar het betaalgemak waar u ook bent.

07Jun.2019

Cadeaukaarten verhogen uw omzet!

Het uitgeven van eigen cadeaukaarten leidt tot meer omzet in uw zaak. Hoe dat komt? Een cadeaukaart is een cadeaubon in de vorm van een bankpas te accepteren via uw huidige betaalautomaat.

20May.2019

Einde certificering van uw betaalautomaat, dit betekent het voor u?

Van een aantal betaalautomaten in Nederland is de certificering verlopen op 30 april 2019. De automaten mogen om veiligheidsredenen na die datum niet meer worden gebruikt om betalingen te accepteren.

14May.2019

Lilian de Geus Europees kampioen!

Het is Lilian gelukt voor het eerst in haar carrière Europees kampioen RS:X windsurfen te worden. Locatie was Palma de Mallorca en het wat tot de laatste wedstrijd, de medalrace, erg spannend.

29Apr.2019