Wat zijn de kansen en uitdagingen van een bestelzuil?

Een nieuw concept binnen retail en hospitality maakt zijn opmars genaamd Endless Aisle (vrij vertaald: eindeloze schappen). Met dit concept wordt het mogelijk voor consumenten om in de fysieke winkel bestellingen te kunnen plaatsen op een digitaal en interactief scherm.
Lees verder

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:33
Date

Wat betekent Smarthome commerce voor uw organisatie?

Er is een kans dat Smarthome het dominante verkoopkanaal van de toekomst wordt. Mocht dat het geval zijn, krijgen we te maken met een compleet ander ecosysteem met andere partijen, manier en regels.

08Mar.2020

Reiniging van uw betaalautomaat

Uitgebreide hygiëne en netheid in uw zaak zijn op dit moment belangrijker dan ooit – om uw medewerkers en uw klanten te beschermen. Via de betaalautomaat vindt veelvuldig contact plaats tussen uw klanten en uw medewerkers. Voor uw veiligheid en de veiligheid van uw klanten willen wij u er daarom aan herinneren uw betaalautomaat regelmatig schoon te maken.

12Mar.2020

Lilian de Geus wint wereldtitel WK RS-X 2020!

In 2018 won ze een gouden medaille in Aarhus. Het jaar daarop moest ze tevreden zijn met een bronzen medaille op het Gardameer in Italië. Nu op weg naar de Olympische Spelen van Tokyo herovert ze de wereldtitel!

08Mar.2020

Het Olympische jaar van Lilian de Geus is begonnen.

Het is Olympische jaar is begonnen en zal dit jaar plaatsvinden in Japan van 24 juli tot en met 9 augustus. In deze weken gaan 10.500 sporters uit 204 landen met elkaar de strijd aan voor het bemachtigen van een medaille.

29Jan.2020

Begeleid de klant met zijn aankoop en verkort de rij bij de kassa

We kennen het allemaal, drukke winkelstraat op zaterdag en dikke rijen voor de kassa. Voor de ondernemer een mooie verkoopdag, voor de consument levert het nog weleens een frustratie op en kan het teniet doen aan een plezierige winkelervaring. Hoe ga je dit als ondernemer tegen en zorg je ervoor dat de klant met plezier bij je winkelt en meer omzet genereert?

09Mar.2020