Hier vindt u een overzicht van de nieuwsberichten Worldline.

 

Ontvangt u al onze maandelijkse nieuwsbrief?

Via onze maandelijkse nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van betalen. Verder geven we tips en trics om de business te boosten en vertellen we meer over de nieuwste betaaloplossingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Betaallink: gemakkelijk en snel ondernemen op afstand.

Om gemakkelijk en snel te kunnen inspelen op deze veranderingen is een flexibele en eenvoudige betaaloplossing gewenst. Door te werken met een betaallink kunt u gemakkelijk en snel een betaalverzoek versturen via elk communicatiemiddel.
Lees verder

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:52
Date

Begeleid de klant met zijn aankoop en verkort de rij bij de kassa

We kennen het allemaal, drukke winkelstraat op zaterdag en dikke rijen voor de kassa. Voor de ondernemer een mooie verkoopdag, voor de consument levert het nog weleens een frustratie op en kan het teniet doen aan een plezierige winkelervaring. Hoe ga je dit als ondernemer tegen en zorg je ervoor dat de klant met plezier bij je winkelt en meer omzet genereert?

09Mar.2020

Het Olympische jaar van Lilian de Geus is begonnen.

Het is Olympische jaar is begonnen en zal dit jaar plaatsvinden in Japan van 24 juli tot en met 9 augustus. In deze weken gaan 10.500 sporters uit 204 landen met elkaar de strijd aan voor het bemachtigen van een medaille.

29Jan.2020

Lilian de Geus wint wereldtitel WK RS-X 2020!

In 2018 won ze een gouden medaille in Aarhus. Het jaar daarop moest ze tevreden zijn met een bronzen medaille op het Gardameer in Italië. Nu op weg naar de Olympische Spelen van Tokyo herovert ze de wereldtitel!

08Mar.2020

Nederland in de Lonely Planet’s top 10 Best in Travel 2020

Nederland is een topbestemming in 2020 volgens de Lonely Planet en staat op de 7de plek van de Best in Travel 2020 lijst. Nederland is aantrekkelijk omdat er naast alle bekende plekken zoals bijvoorbeeld Amsterdam, de Zaans Schans en de Keukenhof er nog veel meer moois te zien is in Nederland, zoals de Waddenzee en de vele historische binnensteden.

29Jan.2020

Wat betekent Smarthome commerce voor uw organisatie?

Er is een kans dat Smarthome het dominante verkoopkanaal van de toekomst wordt. Mocht dat het geval zijn, krijgen we te maken met een compleet ander ecosysteem met andere partijen, manier en regels.

08Mar.2020
Previous 4 5 6 7 8 Next