Hier vindt u een overzicht van de nieuwsberichten Worldline.

 

Ontvangt u al onze maandelijkse nieuwsbrief?

Via onze maandelijkse nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen in de wereld van betalen. Ook houden we u op de hoogte van onze nieuwste betaaloplossingen en krijgt u tips en trics om uw business te boosten.

Inschrijven nieuwsbrief

Betaallink: gemakkelijk en snel ondernemen op afstand.

Om gemakkelijk en snel te kunnen inspelen op deze veranderingen is een flexibele en eenvoudige betaaloplossing gewenst. Door te werken met een betaallink kunt u gemakkelijk en snel een betaalverzoek versturen via elk communicatiemiddel.
Lees verder

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:39
Date

Alipay Live

Wij zijn heel trots dat we u nu kunnen melden dat wij Alipay kunnen aanbieden. Winkeliers kunnen zowel in de online omgeving als in de fysieke winkel Alipay accepteren. Hiermee komen we tegemoet aan de groeiende vraag van Chinese toeristen om af te rekenen met hun vertrouwde mobiele betaalmethode.

06Nov.2019

PSD2 niet alleen voor online maar ook in de winkel

Per 14 september jl. is PSD 2, Europese verordening voor het reguleren van betaling, van kracht gegaan. PSD2, klantauthenticatie en een frictieloze check-out worden vaak in combinatie met online betalingen via een webshop genoemd, maar zijn ook van toepassing op de “offline” wereld zoals, winkel, horeca, parkeerautomaat en het OV. Maar hoe zit dat dan met PSD2 in de offline wereld?

30Sep.2019

Contactloos betalen verplicht

Voor uw klant is het een gewoonte geworden om contactloos te betalen met een betaalkaart, pinpas, smartphone of creditkaart. Contactloos betalen is gemakkelijk, snel en veilig. De reden voor betaalkaartmaatschappijen MasterCard/Maestro en Visa/V PAY om vanaf 1 januari 2020 het verplichten om op uw betaalautomaat óók contactloze betalingen te kunnen accepteren, naast de betalingen via de chip of via de magneetstrip.

20Aug.2019

Loop geen omzet mis!

Worldline biedt als enige partij in Nederland een Backup Mode aan. Dat is een functionaliteit waarbij u altijd kunt laten betalen op uw betaalautomaat. Zélfs als u geen verbinding meer heeft.

19Jul.2019

Heeft u er al één gezien?

Worldline heeft naast de bekende betaalautomaten voor o.a. winkeliers, horeca en bezorgdiensten ook onbemande betaalautomaten. Denk aan betaaloplossingen voor parkeerpalen, ticketautomaten en carwash locaties. De nieuwste onbemande betaalautomaat van Worldline heet de VALINA. Deze compacte alles-in-één betaalautomaat is uniek in Nederland.

30Jun.2019
Previous 3 4 5 6 7 Next