FAQ Software Update

Algemeen

  • Waarom heb ik een brief en/of e-mail ontvangen inzake software update?

    U heeft recentelijk een brief van Worldline ontvangen omdat de software van uw betaalautomaat niet up-to-date is. Wegens een veiligheidsaanpassingen bij de transactieverwerkers is het noodzaak dat uw betaalautomaat vóór 1 maart a.s. wordt voorzien van de laatste software. Zonder deze laatste softwareversie is het niet meer mogelijk om betalingen te accepteren na 1 maart a.s. Worldline neemt binnenkort telefonisch contact met u op voor het maken van een bel- of monteursafspraak om de betaalautomaat handmatig te upgraden. Wilt u zelf met Worldline bellen voor het maken van een afspraak? Dan kunt u dit doen tijdens kantooruren via 088-7657082.

Inhoud brief/e-mail:

Uw Worldline betaalautomaat wordt periodiek geüpdatet met nieuwe software voor onder andere functionaliteitsaanpassingen en veiligheidseisen (conform regelgeving in het elektronisch betalingsverkeer). Normaliter worden deze software updates in de nachtelijke uren op afstand via het Worldline Terminal Management Systeem geïnitieerd.

Helaas kon de laatste software update niet op uw betaalautomaat worden geïnstalleerd. Aangezien per 1 maart nieuwe veiligheidseisen gelden is het noodzaak dat wij tijdig uw betaalautomaat met de laatste software voorzien zodat u ook na 1 maart betalingen kunt blijven accepteren.

Om de software update te kunnen installeren wordt u binnenkort (binnen 1 week na briefdatum) gebeld door een van onze helpdeskmedewerkers. De medewerker gaat met u een aantal handmatige controles op de betaalautomaat uitvoeren. Mocht het telefonisch alsnog niet lukken, dan wordt met u een afspraak gemaakt voor een monteursbezoek. Houdt u a.u.b. rekening dat de betaalautomaat 15 minuten niet bruikbaar is voor het doen van transacties. Alle handelingen vallen onder uw onderhoudscontract en wordt kosteloos uitgevoerd.

Mocht u vragen hebben of wilt u zelf met ons contact opnemen voor het maken van een afspraak, dan kunt u contact opnemen via 088-7657082 (tijdens kantooruren).